skip to Main Content
Lav Selv Is Til Dit Kæledyr I Sommervarmen

Lav selv is til dit kæledyr i sommervarmen

Vidste du at man med få tricks på kort tid kan lave lækre og kølige snacks til sin hund eller kat til de varme sommerdage?

En af vores personlige favoritter er en lækker ispind lavet af hundens eget foder. Det betyder nemlig at man kan give kølige snacks at hygge sin med i sommervarmen – også selvom hunden eller katten har et særligt foderbehov (fx. foderallergi).

Helt enkelt tager man det tør- eller vådfoder man normalt bruger og blander det op i vand og moser det sammen. Derefter fryses det ned i is-forme eller lignende pose/beholder.  Som en sjov ting kan den laves som en rigtig ispind ved at stikke en tyggepind ned i isen inden den er helt frossen. Husk dog at ”ispinden” også skal være spiselig, og brug derfor aldrig træ- eller metalpinde.

En anden ting man kan lave er isterninger med godbidder i, som hunden kan få at køle sig på i sommervarmen. Man tager en helt almindelig isbakke og fylder med vand, putter en godbid ned i midten, putter i fryseren og voila! Så er der kølige snacks.

Vi ønsker alle en god og solrig sommer – og husk! Alt med måde 🙂 For mange kølige snacks på kort tid kan give mavepine, såvel hos dyr som hos mennesker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search