Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/solroddyreklinik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Personale | Solrød Dyreklinik | Din moderne smådyrs klinik i Solrød Strand
skip to Main Content

Mød personalet

Tanja Petersen

Tanja S. Pedersen

Dyrlæge

Tanja er uddannet dyrlæge og indehaver af Solrød Dyreklinik.

Tanja tager sig både af de medicinske og kirurgiske patienter på klinikken og har særlig interesse indenfor almen og akut medicin og kirurgi, samt for øjensygdomme og hudproblemer hos alle typer af familiedyr, også de helt små gnavere og kaniner.

 

Ansøgninger til klinikken kan sendes til Tanja direkte på mail: Tanja@solroddyreklinik.dk

Anne Birgit Brummer

Anne Birgit Brummer

Dyrlæge

Anne Birgit er uddannet dyrlæge i 2004 og har været ansat på Solrød Dyreklinik siden 2011. Anne Birgit tager sig ligeledes af både medicinske og kirurgiske patienter på klinikken, og har særlig interesse for kirurgi, samt sygdomme og behandlinger af de helt små kæledyr såsom fugle, gnavere og kaniner.

Pernille Carlsen

Dyrlæge

Pernille er uddannet dyrlæge i 2014 og har siden da arbejdet flere steder som smådyrsdyrlæge inden hun blev ansat på Solrød Dyreklinik i september 2017. Pernille har særlig interesse for al intern medicin, herunder mave-tarmlidelser og haltheder, og tager sig særligt at de medicinske og indlagte patienter på klinikken.

Mads-Emil Skjoldborg Bertelsen

Dyrlæge

Mads-Emil er uddannet dyrlæge i Marts 2020, og startede hos os i 2020 som sommerferievikar på klinikken. Mads-Emil tager sig af de medicinske patienter samt almen kirurgiske indgreb.

Ditte Boisen Andersen

Dyrlæge

Ditte er uddannet dyrlæge i 2016 og startede hos os som barselsvikar i maj 2019 og er sidenhen blevet en fast del af klinikken. Ditte interesserer sig særligt for tænder, og tager sig derudover både af de medicinske og kirurgiske patienter, samt kaniner og gnavere.

Alice Grønbech

Aut. Fagveterinærsygeplejerske

Alice er uddannet veterinærsygeplejerske i 2003, og har i 2015 færdiggjort efteruddannelse som fagveterinærsygeplejerske indenfor anæstesi. Alice har særlig interesse for anæstesi, billeddiagnostik og tandbehandlinger af familiedyr.

Pia Hornshøj Rasmussen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Pia er uddannet veterinærsygeplejerske i 2010, og har stor erfaring med både hund, kat og smådyr fra tidligere arbejde i Dyreværnet og almen smådyrspraksis, samt 2 år som skadesbehandler med speciale i sygeforsikring hos kæledyr.  Pia har særlig interesse i adfærd hos alle typer af kæledyr.

Emilie Schnoor

Veterinærsygeplejerskeelev

Emilie er startet som elev på klinikken i Januar 2020. Hun er et af de smilende ansigter i vil møde i skranken. Emilie interesserer sig særligt for adfærd og træning af hunde, og er klinisk vild med at befinde sig i laboratoriet.

Nanna Vaabengaard Labuz

Veterinærsygeplejerskeelev

Nanna er veterinærsygeplejerskeelev og startede sin uddannelse hos os i December 2018.

Back To Top
×Close search
Search