Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/solroddyreklinik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Personale | Solrød Dyreklinik | Din moderne smådyrs klinik i Solrød Strand
skip to Main Content

Mød personalet

Tanja Petersen

Tanja

Dyrlæge

Tanja er uddannet dyrlæge og indehaver af Solrød Dyreklinik.

Tanja tager sig både af de medicinske og kirurgiske patienter på klinikken og har særlig interesse indenfor almen og akut medicin og kirurgi, samt for øjensygdomme og hudproblemer hos alle typer af familiedyr, også de helt små gnavere og kaniner.

Ansøgninger til klinikken kan sendes til Tanja direkte på mail: Tanja@solroddyreklinik.dk

Anne Birgit Brummer

Anne Birgit

Dyrlæge

Anne Birgit er uddannet dyrlæge i 2004 og har været ansat på Solrød Dyreklinik siden 2011. Anne Birgit tager sig primært af de kirurgiske patienter på klinikken, og har særlig interesse for kirurgi, samt sygdomme og behandlinger af de helt små kæledyr såsom fugle, gnavere og kaniner.

Pernille

Dyrlæge

Pernille er uddannet dyrlæge i 2014 og har siden da arbejdet flere steder som smådyrsdyrlæge inden hun blev ansat på Solrød Dyreklinik i september 2017. Pernille har særlig interesse for al intern medicin, herunder mave-tarmlidelser og haltheder, og tager sig særligt at de medicinske og indlagte patienter på klinikken.

Mads-Emil

Dyrlæge

Mads-Emil er uddannet dyrlæge i Marts 2020, og startede hos os kort tid efter. Mads-Emil er særligt interesseret i tandbehandlinger hos hund og kat, men tager sig også af medicinske og kirurgiske patienter.

Sune

Dyrlæge

Sune er uddannet dyrlæge i 2020, og har været ansat på klinikken siden 2021. Sune er uddannet optiker og dyrlæge, og har derfor særligt interesse for oftalmologi, men befinder sig også godt både med medicinske og kirurgiske patienter. Sune har herudover særligt interesse for tandbehandlinger.

Alice

Aut. Fagveterinærsygeplejerske

Alice er uddannet veterinærsygeplejerske i 2003, og har i 2015 færdiggjort efteruddannelse som fagveterinærsygeplejerske indenfor anæstesi. Alice har særlig interesse for anæstesi, billeddiagnostik og tandbehandlinger af familiedyr.

Solrød Dyrekliniks logo

Christina

Aut. Veterinærsygeplejerske

Christina er uddannet veterinærsygeplejerske med mange års erfaring. Christina er primært at finde i skranken, hvor hun tager imod klienter og patienter, og er også hende i ofte vil møde i telefonen. Christina har med sine mange år på bagen stor erfaring med rådgivning og vejledning i alt vedr. dit kæledyr.

Emilie

Aut. Veterinærsygeplejerske

Emilie er startet som elev på klinikken i Januar 2020, og er efter uddannelsen fortsat hos os som Aut. Veterinærsygeplejerske. Emilie er et af de smilende ansigter i vil møde i skranken, og ellers befinder Emilie sig ofte på operationsstuen som anæstesisygeplejerske. Emilie interesserer sig særligt for adfærd og træning af hunde, og er vild med at befinde sig i laboratoriet.

Amanda

Veterinærsygeplejerskeelev

Amanda er veterinærsygeplejerske elev på klinikken, og er startet hos os i August 2022. Amanda vil være et af de smilende ansigter, der tager imod jer på klinikken, og har særligt interesse for laboratoriearbejde.

Solrød Dyrekliniks logo

Sofie

Veterinærsygeplejerskeelev

Sofie er veterinærsygeplejerske elev på klinikken, og er startet hos os i September 2023. Sofie har særligt flair for at tage sig af de indlagte patienter, og tage godt imod jer, når I kommer på klinikken.

Back To Top
×Close search
Search