Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/solroddyreklinik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Halv pris på Seniortjek i Januar
skip to Main Content
Halv Pris På Seniortjek I Januar

Halv pris på Seniortjek i Januar

Det nye år er skudt igang, og der er sket meget på klinikken. I sidste måned fik vi indrettet vores helt eget laboratorie, hvor vi nu selv kan lave blodprøver mv, og har svar allerede indenfor 1 time!

Det vil vi selvfølgelig gerne fejre! Og derfor tilbyder vi HALV PRIS på Seniortjek inkl. fuld blodprofil i hele Januar måned!

Seniortjek gælder for alle hunde og katte fra 7 år, og omfatter en fuld klinisk undersøgelse samt en blodprøve, som bl.a. tjekker alle blodværdier, organernes funktion og stofskiftet. Et seniortjek er en god ide for at tjekke hvordan netop din hund eller kat har det og fange eventuelle skavanker i opløbet – uanset om man allerede kan se alderdommen melde sin ankomst, eller om hunden og katten ellers virker sund og frisk.

 

Tidsbestilling er nødvendig, og vi er at fange på klinikken som normalt fra tirsdag d. 2. januar kl. 9.00 på telefon 56140731. Pris for seniortjek efter rabat: 1.040,50 kr. alt inkl.

 

Vi glæder os til at se Jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search