Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/solroddyreklinik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Vær i god tid inden nytåret
skip to Main Content
Vær I God Tid Inden Nytåret

Vær i god tid inden nytåret

Selvom vi kun skriver den 1. december idag, er det allerede på høje tid at komme igang, hvis man har en sensitiv sjæl derhjemme.

Nytåret er fyldt med farverige brag, men det er ikke alle dyr, som er lige begejstrede for de mange bulder og brag. Og netop derfor er det en god ide at komme igang med at forberede ens firbenede venner inden det hele går løs.

For unge dyr, som ikke tidligere har oplevet en nytårs aften, kan det være en god ide at forsøge sig med lydtræning. Her er det en god ide at komme stille og roligt igang med udvidet lydtræning allerede nu, så hunden eller katten stille og roligt kan tilvænne sig de forskellige lyde og derfra gradvist introducere flere eller højere lyde. Her kan en lydtrænings-CD være en god hjælp.

For dyr, som allerede har oplevet angst eller stress i forbindelse med en begivenhed som nytår, kan det kræve noget mere end lydtræning. For nogen er det tilstrækkeligt med angstdæmpende og afslappende kosttilskud, som blot tilføres til måltidet, hvor det for andre desværre kan blive nødvendigt med angstdæmpende medicin, såkaldte psykofarmaka, som kun fås på recept.
Kosttilskudene fås både som dråber, tabletter, halsbånd og diffusere – der er altså mange forskellige løsninger, men fælles for dem alle er, at man stille og roligt bør gå igang i god tid, for at hunden/katten når at få fuldt effekt inden det hele går løs.
De såkaldte psykofarmaka udskrives kun efter aftale med en af vores dyrlæger, da hunden/katten skal undersøges inden, da det, afhængig af produkt, er kraftigere virkende midler. Disse typer er dog ofte en rigtig god løsning for dem, som lider af nytårsangst, så de kan komme roligt og trygt gennem nytåret.
I begge tilfælde er det en god ide at tage fat I os på klinikken for en snak omkring, hvad der er den bedste løsning for netop dig og dit kæledyr, da angst/stress er meget individuelt, og vi går meget op i, at I får den helt rigtige behandling.

For råd og vejledning omkring lydtræning og tilvænning, angst/stress, kosttilskud eller nytårsmedicin, ring til os på klinikken og få en snak med dyrlægen, eller kom ind i butikken og se hvilke kosttilskud mv. vi kan tilbyde. Vær opmærksom på at medicinen kun udskrives efter forudgående aftale med en dyrlæge, og først kan udleveres efter den 15. december.

Må I alle komme godt igennem december, og få et fantastisk nytår 🙂

De bedste hilsner fra alle os på Solrød Dyreklinik

Back To Top
×Close search
Search