skip to Main Content

Om os

Solrød Dyreklinik er grundlagt i 1978 i mindre omgivelser og flyttede i 1996 til sine nuværende faciliteter på Solrød Strandvej.

Solrød Dyreklinik er en moderne smådyrsklinik med dyret i fokus. Vi behandler alle typer af familiedyr, herunder hunde, katte, fugle, kaniner, gnavere og visse typer af krybdyr.

Hos os på Solrød Dyreklinik går vi meget op i det nære klientforhold, samt at alle undersøgelser og behandlinger foregår i et så roligt og stressfrit tempo som muligt, således at ethvert besøg hos dyrlægen er så behageligt som muligt for både dyr og ejer.

For altid at kunne give den bedst mulige behandling til Jeres kæledyr gennemgår personalet hvert år kurser og efteruddannelse for hele tiden at holde sig opdaterede på de nyeste behandlingsmetoder og viden indenfor medicin og kirurgi hos smådyr. Det er med til at opretholde en høj faglig viden og dermed sikre en høj kvalitet af vores arbejde og den bedste service for dig og dit kæledyr. Derudeover er klinikken fuldt udstyret med in-house laboratorie, røntgen- og scanningsudstyr og moderne operationsstue.

Så kom og besøg os på Solrød Dyreklinik – Vi glæder os til at se Jer

Back To Top
×Close search
Search