skip to Main Content
Drømmer Du Om En Elevplads Som Veterinærsygeplejerske?

Drømmer du om en elevplads som veterinærsygeplejerske?

Solrød Dyreklinik søger ny veterinærsygeplejerskeelev med tiltrædelse pr 1. januar 2020.

Hvem er vi

Vi er en moderne klinik i stigende udvikling, med fokus på høj faglighed og stor kundetilfredshed, som du vil skulle være med til at opretholde. Vi beskæftiger os udelukkende med smådyr, primært hunde og katte, men også et større antal gnavere, kaniner og fugle. Vi varetager alt indenfor medicinsk udredning og almen kirurgiske indgreb, herunder også en del tandbehandlinger. Klinikken er udstyret med digital røntgen, ultralydsscanner, IDEXX blodanalyseudstyr, operationsstuer med inhalationsanæstesi, tandrøntgen mm.

Vi er til dagligt 4 dyrlæger, 2 aut. veterinærsygeplejersker og pt en elev. Vi går meget op i et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor der er rart at være med plads til alle, samt mulighed for personlig udvikling.

 

Hvem er du

Hos os går vi meget op i det nære klientforhold, og søger derfor en smilende og serviceminded person med masser af gå-på mod, som samtidig kan holde hovedet koldt og humøret højt i en travl hverdag. Som elev hos os vil du, sammen med vores to dygtige VSP’er, have indflydelse på din egen arbejdsdag og vil være medansvarlig for de daglige gøremål på klinikken, herunder varebestilling, kundebetjening, fodersalg, at assistere dyrlægerne i konsultationen og under operationer samt diverse rengøringsopgaver.

Vi forventer at du er yderst serviceminded, arbejdsom og selvstændigt tænkende, og gerne har en vis portion af ordenssans. Du skal have lyst til at lære, og være engageret i din egen uddannelse, være mødestabil og have en god arbejdsmoral. Derudover ønsker vi blot en smilende, samarbejdsvillig person, som passer ind i vores team på klinikken.

Stillingen

Stillingen vil være på 37 timer om ugen uden vagtforpligtelse eller weekendarbejde, med skoleophold på Hansenberg i Kolding.

Læs evt. mere om uddannelsen her: https://www.hansenberg.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/foedevarer-jordbrug-og-oplevelser/grundforloeb-1-dyr-landbrug-og-gartneri/veterinaersygeplejerske/

Ansøgning sendes til post@solroddyreklinik.dk. Mærk med ”Ansøgning om Elevplads” . Ansøgningsfrist 10. december 2019.

For spørgsmål vedr. stillingen, kontakt dyrlæge Tanja Pedersen på tlf. 5614 0731 / 2424 5343.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search