Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/solroddyreklinik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Dyrlæge søges til barselsvikariat hos Solrød Dyreklinik
skip to Main Content
Dyrlæge Søges Til Barselsvikariat Hos Solrød Dyreklinik

Dyrlæge søges til barselsvikariat hos Solrød Dyreklinik

STILLINGEN ER BESAT !!

Stillingen

Vi søger en dyrlæge til barselsvikariat hos Solrød Dyreklinik, da vores chefdyrlæge skal på barsel til sommer.  Stillingen vil være med opstart senest 1. maj 2019 og ca. 7 mdr. frem, med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden vil være 30 timer ugentligt, fordelt på 4 ugentlige arbejdsdage uden vagter eller weekendarbejde.

Hvem er vi

Vi er en moderne klinik i stigende udvikling, med fokus på høj faglighed og stor kundetilfredshed, som du vil skulle være med til at opretholde. Vi beskæftiger os udelukkende med smådyr, primært hunde og katte, men også et større antal gnavere, kaniner og fugle. Vi varetager alt indenfor medicinsk udredning og almen kirurgiske indgreb, herunder også en del tandbehandlinger. Klinikken er udstyret med digital røntgen, ultralydsscanner, Idexx blodanalyseudstyr, operationsstuer med inhalationsanæstesi, mm., samt nyt tandrøntgen udstyr på vej.

Vi er til dagligt 3 dyrlæger, 2 aut. veterinærsygeplejersker og to elever. Vi går meget op i et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor der er rart at være og plads til alle, med mulighed for personlig udvikling.

Hvem er du

Vi forventer at du har erfaring fra smådyrspraksis og gerne med gode kirurgiske evner. Du skal være udadvendt og god til at kommunikere både med kunder og kollegaer. Du skal kunne trives i en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens, samt kunne bevare overblikket og det gode humør, arbejde selvstændigt og selv tage ansvar for din arbejdsdag. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men vigtigst er at du kan fungere i vores team. Det forventes at du er mødestabil og pålidelig i dit arbejde.

Lyder stillingen som noget for dig?

Ansøgning og CV sendes til post@solroddyreklinik.dk, att. Tanja S. Pedersen. Ansøgningsfrist er d. 31. marts 2019. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Du kan læse mere om os på www.solroddyreklinik.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på post@solroddyreklinik.dk eller telefon 56140731, spørg da efter Tanja S Pedersen.

Vi ser frem til at møde dig.

Med Venlig Hilsen

Alle os på Solrød Dyreklinik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search