Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/solroddyreklinik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Dyrlæge søges til barselsvikariat hos Solrød Dyreklinik
skip to Main Content
Dyrlæge Søges Til Barselsvikariat Hos Solrød Dyreklinik

Dyrlæge søges til barselsvikariat hos Solrød Dyreklinik

Stillingen

Vi søger en dyrlæge til barselsvikariat hos Solrød Dyreklinik, da vores chefdyrlæge skal på barsel.  Stillingen vil være med opstart snarest muligt, dog helst inden 1. december 2021, og forventes at forløbe til og med 31. august 2022, med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden vil være 30 timer ugentligt, uden vagter eller weekendarbejde.

Hvem er vi

Vi er en moderne klinik i stigende udvikling, med fokus på høj faglighed og stor kundetilfredshed, som du vil skulle være med til at opretholde. Vi beskæftiger os udelukkende med smådyr, primært hunde og katte, men også et større antal gnavere, kaniner og fugle. Vi varetager alt indenfor medicinsk udredning og almen kirurgiske indgreb, samt en del tandbehandlinger. Klinikken er udstyret med digital røntgen, ultralydsscanner, tandrøntgen, Idexx blodanalyseudstyr, operationsstuer med inhalationsanæstesi, mv.

Vi er til dagligt 5 dyrlæger, 2 aut. veterinærsygeplejersker og tre elever. Vi går meget op i et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor der er rart at være og plads til alle, med mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi har højt til loftet og en masse god humor, til tider måske lidt skæv 🙂

Hvem er du

Vi forventer at du har erfaring fra smådyrspraksis, er vant til selv at varetage konsultationer og gerne med gode kirurgiske evner. Du skal være udadvendt og god til at kommunikere både med kunder og kollegaer. Du skal kunne trives i en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens, samt kunne bevare overblikket og det gode humør, arbejde selvstændigt og selv tage ansvar for din arbejdsdag. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men vigtigst er at du kan fungere i vores team. Det forventes at du er mødestabil og pålidelig i dit arbejde.

Lyder stillingen som noget for dig?

Motiveret ansøgning og opdateret CV sendes til tanja@solroddyreklinik.dk. Ansøgningsfrist d. 10. oktober 2021. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Du kan læse mere om os på www.solroddyreklinik.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tanja@solroddyreklinik.dk eller telefon 56140731, Att. Tanja S Pedersen.

Vi ser frem til at møde dig.

Med Venlig Hilsen

Alle os på Solrød Dyreklinik

Back To Top
×Close search
Search