Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/solroddyreklinik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Solrød Dyreklinik søger Aut. veterinærsygeplejerske til barselsvikariat
skip to Main Content
Solrød Dyreklinik Søger Aut. Veterinærsygeplejerske Til Barselsvikariat

Solrød Dyreklinik søger Aut. veterinærsygeplejerske til barselsvikariat

Stillingen

Autoriseret veterinærsygeplejerske søges til barselsvikariat hos Solrød Dyreklinik, med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen forventes at vare til og med marts 2022, med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden vil være 30-37 timer/uge efter aftale, uden vagter eller weekendarbejde.

Hvem er vi

Vi er en moderne og hyggelig klinik i stigende udvikling, med fokus på høj faglighed og kundeservice, som du vil skulle være med til at opretholde. Vi beskæftiger os udelukkende med smådyr, primært hunde og katte, men også et større antal af kaniner, gnavere og fugle. Vi varetager alt indenfor medicinsk udredning og almen kirurgiske indgreb, herunder en del tandbehandlinger. Klinikken er udstyret med digitalt røntgen, ultralydsscanner, tandrøntgen, in-house laboratorium, veludstyrede operationsstuer mm.

Vi er til dagligt 5 dyrlæger, 2 autoriserede veterinærsygeplejersker og 2-3 elever. Vi går meget op i et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og plads til alle, med mulighed for personlig udvikling.

Hvem er du

Du er uddannet veterinærsygeplejerske, og må gerne have nogle års erfaring, herunder gerne erfaring med anæstesi og monitorering, men dette er ikke et krav.Vi forventer at du er yderst serviceminded, engageret og selvstændigt tænkende, og gerne med en vis portion af ordenssans og faglig kunnen, da du ofte vil være den første kunderne møder i klinikken.  

Hos os går vi meget op i det nære klientforhold, og søger derfor en smilende og serviceminded person med masser af gå-på-mod, som både kan holde hovedet koldt og humøret højt i en trav hverdag. Som veterinærsygeplejerske hos os vil du have stor indflydelse på din egen arbejdsdag og vil være ansvarlig for de daglige gøremål på klinikken, herunder varebestilling, kundebetjening, fodersalg, laboratoriearbejde, anæstesi og monitorering af indlagte patienter, samt at assistere dyrlægerne i konsultationen og under operationer samt diverse rengøringsopgaver. Da vi har elever på klinikken, vil det være en del af jobbet, at vejlede og undervise eleverne, som en integreret del af hverdagen.

Lyder stillingen som noget for dig?

Ansøgning og CV sendes til tanja@solroddyreklinik.dk. Mærk med ”Ansøgning barselsvikariat”. Ansøgningsfrist d. 1. februar 2021. Samtaler vil blive afholdt løbende, evt. over telefon/teams, afhængig af corona-situationen.

Du kan læse mere om os på www.solroddyreklinik.dk. For spørgsmål vedr. stillingen, kontakt Dyrlæge Tanja Pedersen på telefon 56140731 / 24245343 eller på ovenstående mail.

Vi ser frem til at møde dig.

Med venlig Hilsen

Alle os på Solrød Dyreklinik

Back To Top
×Close search
Search