Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/solroddyreklinik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Er du vores nye Veterinærsygeplejerske?
skip to Main Content
Er Du Vores Nye Veterinærsygeplejerske?

Er du vores nye Veterinærsygeplejerske?

Aut. veterinærsygeplejerske søges

Vi er en smådyrsklinik som over det sidste stykke tid har fået meget travlt. Derfor mangler vi hænder og søger en uddannet veterinærsygeplejerske til at komme og hjælpe os, så vi kan følge med vores udvikling.

På klinikken er vi 2, snart 3 dyrlæger og 2 veterinærsygeplejerske elever. Vi råder bl.a. over digital røntgen, veludstyret operationsstue mv., og da vi er i stigende udvikling udvides sortimentet hele tiden, hvilket du også vil kunne have indflydelse på.

Hos os går vi meget op i det nære klientforhold, og søger derfor en smilende og serviceminded person med masser af gå-på mod, som samtidig kan holde hovedet koldt og humøret højt i en travl hverdag. Som vsp hos os vil du have stor indflydelse på din egen arbejdsdag og vil være ansvarlig for de daglige gøremål på klinikken, herunder varebestilling, kundebetjening, fodersalg, at assistere dyrlægerne i konsultationen og under operationer samt lettere rengøringsopgaver. Da vi har elever på klinikken vil en del af jobbet også bestå i at vejlede og undervise eleverne som en integreret del af hverdagen.

Vi forventer at du er yderst serviceminded, engageret og selvstændigt tænkende og gerne har en vis portion af ordenssans og høj faglighed. Tiltrædelse ønskes snarest mulig, men vi er villige til at vente på den rigtige, da det er vigtigt for os at du passer ind i vores lille team. Stillingen vil være på 37 timer om ugen uden vagtforpligtelse eller weekendarbejde, men ned til 30 timer kan også aftales.

 

Ansøgning sendes til post@solroddyreklinik.dk. Mærk med ”Ansøgning Veterinærsygeplejerske”

For spørgsmål vedr. stillingen, kontakt dyrlæge Tanja Petersen på tlf. 5614 0731.

 

Læs stillingsopslaget på Jobnet her

Back To Top
×Close search
Search