skip to Main Content
SUND MUND MÅNED I APRIL

SUND MUND MÅNED I APRIL


Endelig blev det tid til vores årlige Sund Mund Måned. Denne gang har vi rykket den til april, så vi forhåbentlig kan få mulighed for at afholde kampagnen uden afbrydelser grundet COVID-19.

Som tidligere år, vil Sund Mund Måned byde på rabatter, gratis tandtjek og gode tilbud på tandbehandlingsprodukter og snacks der er gode for tænderne.

Hele måneden vil der være 20% RABAT på standard tandrens, hvis den bookes i forbindelse med tandtjekket*.
I år giver vi igen ekstraordinært 20 % i rabat på fuldt tandrøntgen i fbm. tandrens booket i forbindelse med SMM (ring for pris) – Denne rabat var sidste år intro-rabat, men da vi måtte aflyse sidste år, tilbyder vi igen i år rabatten **

Som altid har vi 20 % rabat på alle tanddiæter og alle tandhygiejneprodukter i butikken hele måneden. Der er igen i år indkøbt et stort udvalg af forskelligt legetøj, som er godt for tænderne i butikken (særligt til hund og kat).

Tidsbestilling er nødvendig til tandtjek og tandrens, og der vil desværre være færre tider end normalt grundet COVID-19*, så kontakt os på telefon 56140731 og hør nærmere. Husk at ALLE kæledyr er velkomne, også gnavere og kaniner.

*DER TAGES FORBEHOLD FOR UDSOLGTE TIDER OG GOODIEBAGS! Så ring og book i god tid.

**Tilbuddet gælder ikke for tandudtræk, rodbehandlinger eller lignende, samt enkelte tandrøntgenbilleder i forbindelse med tandskader mv. Ved udvidet/kompliceret tandbehandling, herunder tandudtræk, kan behandlingen i nogle tilfælde udføres over to behandlingsdage, og visse behandlinger kan ved manglende tider rykkes ud over april måned, hvortil man stadig vil modtage Sund Mund Måneds rabatterne.

Vi glæder os til at se jer 😀

Med Venlig Hilsen
Solrød Dyreklinik

Back To Top
×Close search
Search