Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/solroddyreklinik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
SUND MUND MÅNED UDSÆTTES
skip to Main Content
SUND MUND MÅNED UDSÆTTES

SUND MUND MÅNED UDSÆTTES

Kære Kunder.

Da vi gerne vil tage vores forholdsregler på klinikken, for at beskytte jer og ikke mindst vores personale, har vi besluttet af udskyde resten af Sund Mund Måned kampagnen.

ALLE GRATIS TANDTJEK AFLYSES DERFOR FOR RESTEN AF MÅNEDEN* (eller så længe der er foranstaltninger i forbindelse med COVID-19)

Vi lover dog at man nok skal få sin tid til gratis tandtjek og evt. bookede tandbehandlinger med rabat – disse rykkes blot til senere, når der ikke er foranstaltninger for at begrænse smitten. Umiddelbart forventes det at vi kan afholde Sund Mund Måned igen APRIL, og således udvider vi til hele måneden – medmindre anbefalingerne udvides.

Vi beklager de gener det må have, men håber selvfølgelig på jeres forståelse. Og så vender vi frygteligt tilbage så hurtigt som muligt, og får tjekket resten af bisserne.

Mvh. Alle os hos Solrød Dyreklinik

*Alle gratis tandtjek aflyses eller udskydes til senere. De involverede kunder kontaktes direkte fra klinikken. De nødvendige tandbehandlinger (som ikke kun er standart rens), vil fortsat være som aftalt. Enkelte tider kan ved behov, desværre, blive udskydt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search