Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/solroddyreklinik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Coronavirus og kæledyr
skip to Main Content
Coronavirus Og Kæledyr

Coronavirus og kæledyr

Mange kæledyrsejere er bekymrede for, om de kan få COVID-19 af kontakt med kæledyr, samt om de kan smitte deres dyr med virussen.

De nyeste meldinger er, at der i øjeblikket ingen beviser er for, at familiedyr kan være en kilde til infektion for mennesker. Dog bør man tage sine forholdsregler, og ejere, som er testet positiv for COVID-19, bør undgå tæt kontakt med deres kæledyr og sørge for god hygiejne.

Coronavius hos hund og kat er markant forskellige varianter af Coronavirus, og giver som situationen er nu, ikke anledning til COVID-19 lignende respiratoriske infektioner.

Vi vil forsøge at holde jer opdateret hvis der kommer nye meldinger. Men indtil videre så anbefales det at man holder afstand til kæledyr man ikke kender, holder en god hygiejne og måske gemmer møsserne til krisen er blæst af.

Læs mere om Coronavirus og kæledyr på nedenstående link:

https://www.ddd.dk/faggrupper/faggruppe-familiedyr/aktuelt-fra-faggruppe-familiedyr/retningslinjer-om-coronavirus-covid-19/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search