skip to Main Content
Dyrlæge Søges Til Sommerferievikariat

Dyrlæge søges til sommerferievikariat

Dyrlæge søges til sommerferievikariat hos Solrød Dyreklinik

Stillingen

Solrød Dyreklinik søger en dyrlæge til sommerferievikariat. Stillingen vil være med opstart snarest muligt, dog gerne fra 6. juli til og med 31. august 2020, med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden vil være 20-30 timer ugentligt, med varierende arbejdsskema hver uge, typisk fordelt på 4 ugentlige arbejdsdage. Stillingen er uden vagter eller weekendarbejde.

Hvem er vi

Vi er en moderne klinik i stigende udvikling, med fokus på høj faglighed og stor kundetilfredshed, som du vil skulle være med til at opretholde. Vi beskæftiger os udelukkende med smådyr, primært hunde og katte, men også et større antal gnavere, kaniner og fugle. Vi varetager alt indenfor medicinsk udredning og almen kirurgiske indgreb, herunder også en del tandbehandlinger. Klinikken er udstyret med digital røntgen, ultralydsscanner, tandrøntgen, Idexx blodanalyseudstyr, operationsstuer med inhalationsanæstesi, mm.

Vi er til dagligt 4 dyrlæger, 2 aut. veterinærsygeplejersker og to elever. Vi går meget op i et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor der er rart at være og plads til alle, med mulighed for personlig udvikling.

Hvem er du

Erfaring fra smådyrspraksis vil være en fordel, men er ikke et krav. Du skal være udadvendt og god til at kommunikere både med kunder og kollegaer. Du skal kunne trives i en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens, samt kunne bevare overblikket og det gode humør, arbejde selvstændigt og selv tage ansvar for din arbejdsdag. Det forventes at du er mødestabil og pålidelig i dit arbejde.

Lyder stillingen som noget for dig?

Ansøgning og CV sendes til tanja@solroddyreklinik.dk. Ansøgningsfrist er d. 30. juni 2020. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Du kan læse mere om os på www.solroddyreklinik.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tanja@solroddyreklinik.dk eller telefon 56140731, spørg da efter Tanja S Pedersen.

Vi ser frem til at møde dig.

Med Venlig Hilsen

Alle os på Solrød Dyreklinik

Back To Top
×Close search
Search