skip to Main Content

Mød personalet

Tanja Petersen

Tanja S. Pedersen

Dyrlæge

Tanja er uddannet dyrlæge og indehaver af Solrød Dyreklinik.

Tanja tager sig både af de medicinske og kirurgiske patienter på klinikken og har særlig interesse indenfor almen og akut medicin og kirurgi, samt for øjensygdomme og hudproblemer hos alle typer af familiedyr, også de helt små gnavere og kaniner.

Tanja er pt. deltid på barsel

Anne Birgit Brummer

Anne Birgit Brummer

Dyrlæge

Anne Birgit er uddannet dyrlæge i 2004 og har været ansat på Solrød Dyreklinik siden 2011. Anne Birgit tager sig ligeledes af både medicinske og kirurgiske patienter på klinikken, og har særlig interesse for kirurgi, samt sygdomme og behandlinger af de helt små kæledyr såsom fugle, gnavere og kaniner.

Pernille Carlsen

Dyrlæge

Pernille er uddannet dyrlæge i 2014 og har siden da arbejdet flere steder som smådyrsdyrlæge inden hun blev ansat på Solrød Dyreklinik i september 2017. Pernille har særlig interesse for al intern medicin, herunder mave-tarmlidelser og haltheder, og tager sig særligt at de medicinske og indlagte patienter på klinikken.

Ditte Boisen Andersen

Dyrlæge

Ditte er uddannet dyrlæge i 2016 og er startet hos os som barselsvikar i maj 2019. Ditte interesserer sig særligt for haltheder og problemer i bevægeapparatet, og drømmer om en dag at videreuddanne sig til kiropraktor. I klinikken vil i møde Ditte både i konsultationerne og i forbindelse med indlagte patienter.

Alice Grønbech

Aut. Fagveterinærsygeplejerske

Alice er uddannet veterinærsygeplejerske i 2003, og har i 2013 færdiggjort efteruddannelse som fagveterinærsygeplejerske indenfor anæstesi. Alice har særlig interesse for anæstesi, røntgenundersøgelser og tandbehandlinger af familiedyr.

Louise Nedergaard

Louise Nedergaard

Aut. Veterinærsygeplejerske

Louise er uddannet veterinærsygeplejerske i februar 2019 og startede sin uddannelse hos os i december 2015. Louise har stor interesse for katte, adfærd og tænder, og er vores helt egen ”kattedame”, som er med til at gøre klinikken mere kattevenlig.

Emilie Schnoor

Veterinærsygeplejerskeelev

Nanna Vaabengaard Labuz

Veterinærsygeplejerskeelev

Nanna er veterinærsygeplejerskeelev og startede sin uddannelse hos os i december 2018. Nanna vil være et af de smilende ansigter du vil møde i klinikken.

Back To Top
×Close search
Search